Servicerådgivare/Reservdelsansvarig

Är du en positiv och utåtriktad person som brinner för god service? Har du erfarenhet av kundbemötande och reservdelar? Då är det dig vi letar efter som ska förstärka vårt team!

Vilka är vi?
Ottos Bil AB har varit Toyota-återförsäljare sedan 1981. Med vår erfarenhet så hjälper vi våra kunder med hela Toyotas sortiment allt från personbilar till transportbilar.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av ett serviceyrke där kunden står i centrum, gärna där du arbetat med försäljning av varor eller tjänster. Du har förmågan att alltid bemöta kunden med ett leende och ge service utöver det vanliga. Du trivs i en roll där telefon och dator är givna arbetsredskap i kombination med personlig kundkontakt med de kunder som kommer in till oss. Som kollega ser vi att du är en lagspelare med framåtanda och fokus på ordning och reda.

Har du även arbetat som servicerådgivare och lagerhantering så ser vi väldigt positivt på detta. Detta är dock inget krav, då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Är du en engagerad och positiv person som trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, tveka då inte att skicka in din ansökan till oss. (B-körkort är ett krav)

Arbetsuppgifter:
För oss är god service A och O. I din roll som Servicerådgivare/Reservdelsansvarig kommer ditt arbete att bestå av bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Bokning av verkstadsservice via, telefon och vid disk,
  • Ta emot och lämna ut bilar som varit på vår serviceverkstad,
  • Försäljning av verkstadsjobb och reservdelar,
  • Ta hand om reservdelslagret in och utleveranser,
  • Lager och reservdelshantering,
  • Vara behjälplig för diverse frågor som rör både varor och tjänster som vi tillhandahåller.

Som Servicerådgivare/Reservdelsansvarig hos oss på Toyota Bollnäs ingår du i ett team av fyra personer, till er hjälp har ni en servicemarkandschef. Tillsammans med dina kollegor i teamet är ni nyckelpersoner i relationen mellan våra fantastiska kunder och verkstadstekniker, där stor vikt läggs på service och kundbemötande.

Låter detta intressant?
Välkommen in med ditt CV redan idag, urval sker löpande. Har du frågor kontakta Magnus Nilsson
Mail: magnus.nilsson@ottosbil.se eller ring 072-2340879.