Vi söker en bilförsäljare

Vi söker en bilförsäljare till vår anläggning i Bollnäs som vill jobba med Sveriges bästa kunder!

Är du en framgångsrik, driven säljare som söker nya utmaningar? Har du dessutom ett bilintresse och är nyfiken på motorbranschen? Då kan du vara vår nya säljare.

Om oss
Ottos Bil AB i Bollnäs har en gedigen erfarenhet av branschen och redan 1981 etablerades Toyota i Bollnäs.
Vi har bilförsäljning av nya och begagnade bilar, serviceverkstad, plåtverkstad och rekond, där vårat mål är nöjda kunder.

Dina arbetsuppgifter
Som bilförsäljare kommer du att stå i frontlinjen och äga hela kundkontakten genom att proaktivt jobba med bilaffären, möta både personer och företag, genom personlig kontakt med blivande kunder för att bygga en långsiktig relation. Här får du ansvar för hela säljprocessen genom att boka dina egna möten för både nybils- och begagnad försäljning och även företagsförsäljning. Du sköter hela affären från första kundkontakt till leverans samt skapar en god grund för en långsiktig relation med kunden. Låter detta intressant? så har du möjlighet att jobba i en framgångsrik organisation med ett av världens största bilmärken i fronten.

Vem är du
Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning av någon form och har kommit en bit i ditt yrkesliv, med det är inget krav. Du ska vara redo att ta nästa steg i karriären och se långsiktigt på din arbetsrelation. Lika viktigt är din personlighet. Vi vill att du har ett stort säljdriv och är tävlings- och målinriktad men också ödmjuk, lyhörd, noggrann och kan dela med dig av ditt engagemang där det behövs som mest. Detta är en roll för dig som vill skapa dig en karriär hos oss; nyfikenhet tillsammans med ett öga för att skapa bra kundrelationer kommer väl till pass här!

Låter detta intressant?
Välkommen in med ditt CV redan idag.
Urval sker löpande och senaste datum för ansökan är 8 februari
Om du har frågor om tjänsten; maila magnus.nilsson@ottosbil.se eller ring 072-2340879.